GODAGENS ute i solen !!!

Man kan börja  berätta  om  påsken lite  :) fira lite påsk hemma  med , sambon och dotter  sen på  påsk affton åkte  vi ut  till mamma pappa.  Var där  ut  från lördag till söndag  och busa med hundar katter , lammen  ska  be  min mamma  maila. Över  bilden  hon tog på Isabelle , hon håller  i de  minsta lammet . Sen har  vi packat  saker  för  på lördag , fyttar  vi till störe LÄGENHET :) ska  bli så kul de Isabelle går  sista  dagen  på dagis på fredag.  :/ Tråkigt för henne  men  de nya dagiset  börjar  hon den 17 aug , så jag får ta ut  mamma dagar  som jag får av sambon. :) De är rena för sommaren ut  på dagarna   nu , blåser  det  lite  gran ute ser  jag :/ sen på fredag  kommer . Sambons mamma David och sambons  bror  ner  och hjälper oss att  flytta  på lördag och det  kommer  lite  mer  fok på lördag  , hoppas  det  är  fint  väder  på lördag  när  vi flyttar  och så :) . Så i dag har man damt  matta  torkat ur  kylkåpet  torkat rent på toan  damsugit upp damråttor , ha ha ha så sitter man lysnar på GYLLENETIDER :) de kommer  upp massa  minen  när visa låtar . Kommer  som dom sjunger  :)ha  en  trevlig dag  :)


ska man gör ett sergöst snack om min lung sjuk dom ???

Som alla vet  har  jag en lugnsjuk dom som heter CystiskFibros och de är ???
en med född sjukdom lite fakta , så alla  hänger med  vad jag pratar om !!! för att
få sjuk dom en så måste både mamma pappa . Ha den genen för sjuk dom för att barnet ska bli sjuk,
i den en kort fattad medning  av  sjuk dom en var  det  nu till mig . Jag har som sakt  haft hosta sen 3 år till baka snart fick de sommaren, 08 när jag vänta min älskade lilla dotter och läkarna. Tror  att  jag har fått  svamp i halsen?? men dom är inte  säkra  på vad de  kan vara  häller ?? Så hoppas  dom kommer  på något anant  till mig ??Börjar  bli läss på att  hosta !! och för att  jag inte mår bra så får jag bara jobb 25 %, och det är = 1 dag i veckan inge kul att behöva jobb så lite .Vill jobba 50 % men vad ska man gör  när inte  kroppen vill som jag vill  ??? Men det finns inen som vill anställa  mig på 25 % ,eller gör  det  i så fall  kan den persoen skriva  till mig :) ??? Så läget är nu med mig så får jag ta medcin hemma  i intermeit bubblor ser ut , som en flaska  med en sillekon gumi liknade balong. Som är fylld  med  medcin som jag ska ha i 10 dagar  ,slipper ligga på sjukan i 10 dagar  så jag lekar sköterska. Hemma själv  har gjort det  i flera år  hehe he ,till något roligt  då på lördag  åker jag tösen ut till mamma pappa med flera  :) !!! vad ska  ni alla  andra  göra  på påsken mer en att  äta  påskmiddag ???   vill ha  lite mer tips  vad  ni alla  vill läsa på min blogg så hjälp mig ??? snälla  :)


GLAD PÅSK PÅ ALLA

KRAM Lena

ONSDAG 20/42011

God dagens !!!  nu var de ett  tag sen ;), som sakt det är  påsk dena vecka  :) mysigt  med vår  och sol.
På lördag ska  jag åka ut  med tösen till, mamma pappa  äta påsklunch där  med dom.Sambon ville  vara hemma  packa  (sen är  dom inga bra vänner,  min sambo och mina föräldar )  så vi åker hem på söndag med 14:50 båten från ön . Och nästa lördag  blir det  att  gå upp tidigt,  för  att  hämta bilen och packa in alla  saker  i  flytt bilen. :) så sambona mamma Hennes man kommer  på fredag,  till oss flyttar på lördag  och hans bror  kommer  ochså  sen. Kommer  våra  vänner  jocke  maria och lilla isac som är tre måndaer  den 22 april , har  blivit  av med  vagnen och diskmaskinen och så  så två saker mindre  nu att  tänka på :)  till  middag blir det  lövbiff och klyftpotatis  .


ha en trevlig dag i solen