DENNA KLÄNNING VILL JAG HA :)

Godmorgon!! jag har  vart  och lämnat trollet på dagis  så var  jag in på hm.se , och kolla  lite kläder
till mig och trollet  och min sambo  så hitta  jag en kläng.Som skulle  passa mig tror  jag  jag kommer  att  lägga upp en bild på den  här på den ,så nu tar man sig kopp te med mjölk så kollar  mailen om man .Har  fått något  svar  på dom jobb man sökt??  Men änu inget  svar  från något  jobb, hoppas  jag får jobb snart det  suger  att  vara  hemma  och inte  kunna  gå till  något  jobb om dagarna. Kan jag tala om hur har  alla  haft det i helgen ??? Själva  så fira  vi våran dotter  som fyllde 2 år  i lördags ,i kväll kommer min sambos  mamma  på middag trevlig de :) då blir  det  kinamix och kyckling till  middag. Det är  så gott så blir  det  grönsaker  till maten  och så sen igår, kom min granne  ute  från ön på fika i går 
och gratta i efter skott  hon tala  om att  hon åker  på juldagen till Grancanaria.I 4 vecker  trevligt för  henne :) inan hon åker  ska  vi över  på middag till henne  i spånga , :) hoppas  det  är  bra  väder  denna vecka så jag och min dotter  kan åka till mamma pappa  och hälsa på  dom :) så är det  bara tre hela vecker  kvar till julafton trevligt det ju :)

SÅ VAR DET 1 ADVENT IGEN DÅ

Jaha då var  det 1 advent  idag  så nu är det  bara  tre kvar att  tända , tänk om tre vecker  är det julafton !!!
min mamma ringde  idag till  mig och sa att hon hade tänkt komma .Och hälsa på oss  men  hon kunde inte,
åka för  båten var ner isad inge kul för min pappa att  köra  då när  de  blåser  en massa och så . Så idag  har man bakat  advents  muffins  med  saffran i  dom vart  jätte god  nu ligger  de  i frysen så kan man ta fran , när  det vankas fika  eller  om man får  gäster  på fika eller  middag :) och trollet  somna vid 18:30  i dag  hon däcka.Fram för tven i kväll he he he i morgon är de dagis om hon inte har feber,och snorar  har sig  och hostar  annars  blir det  att  åka ner till vårdcentralen och få brikanyl för hostan sin . och jag ska söka jobb igen se om jag får  några svar  av dom jobb jag har  sökt , skulle  vara  kul om jag kan få jobbet till baka  ute  på babyland.Då hoppar  jag hökt  kan jag tala om  :) men  får  ser  vad  denna  vecka  bjuder  på :)



tack för  mig



LENA