Torsdag den 29/4-2010

GODMORGON alla idag är det piss väder ute , det regnar och är allmänt grott och trist ute inge kul att gå ut med lill tösen i dag .ska ta och baka mördegs kaker för vi ska i väg till,Isabelles gammel gammel farmor idag på fika kl 13:00 i dag .Det ska blir kul ananrs vet jag inget som häner här hemma ??? Jag har sökt jobb nu i dag med på ica supermarket. I Edsberg och på bigbaby.se och på babyland i Bromma hoppas, jag får något av dom jobb jag har sökt i dag och i går,sen har jag prata med min tjej kompis som ska ha.En liten bebis om ca 8 vecker hoppas allt går bra för henne , och hennes sambo hehehe .Och i morgon ska vi åka upp till Tierp hållet och hälsa på min mormor och morfar , så vi blir där hela helgen åker hem på söndag jag ska ta lite .Foton under helgen och ladda upp dom efter helgen på bloggen lovar jag er,ska ge mormor en blomma kul att få lite saker ibland. honbjuder på så god mat så man kan rulla från dom sen på söndag ha ha ha ha ha.Vad ska ni andra göra i helgen när det är valborg ???? vi ska åka till vestland en byggdegår upp hon min mormor och morfar, och ska kolla om vi ska sen om vi ska åka upp till, gävle och kolla runt lite gran ska vi göra i köpcentrumet där *ler* . ha det gottt alla bloggare :)

Har vart till min Farmor

Hej !!! I dag har vi vart till min farmor , och hälsat på hon hade haft fot vård i dag men . Hon var inte glad i dag tycker jag , hon var lesen över något ?? Jag tror de har med att göra för ett tag sen ramla hon ur sin säng . Och bröt det andra lårbenet med inge kul för en gammal person att göra det .Häller men hon vart glad när Isabelle busa runt i rummet ,sen var jag till sjukan och kolla hur ja mådde . Och det var bra med mig men de ska bli bättre jag ska ligga på 100%, i lungfunktion mätningen jag gör varje gång jag kommer ditt på kontroll. Vad alla andra gjort i dag då skulle vara kul och se andra bloggare som läser min blogg, jag kollar runt på olika bloggar med :) och sen kollar jag kollar jag in mina vänners bloggar

En god dag med vänner

Tja idag har vi vart och handlat lite mat så sen har vår tös sovit i 2 timar sen har jag träffat två vänner var av att den ena ska ha bebis i sommar den 20 juli så det ska bli kul och se hur deras lilla tös kommer att se ut men hon kommer att vara söt som bara den . nu har jag natta vår söta dotter som sover till 06:30 i morgon tror jag och sen är det tvätt dag från kl 07:00 till 10:00 sen vid 11:00 ska man till ams i globen sen till skattevärket och lämna papper hos dom heheh hoppas jag får till baka pengar då blir jag glad med mera =). vad händer för er andra som läser bloggar ????